Promotiemateriaal

Kom meer te weten over het STERNA project

Download de STERNA projectflyer 1.

Download de STERNA projectflyer 2.

Inleiding op het STERNA project.

 

Jaarverslagen

Jaarrapportage 1: Dit is de eerste Jaarrapportage van het STERNA-project, een digitale bibliotheek-initiatief van dertien Europese erfgoedinstellingen, multimedia archieven, technologieontwikkelaars en onderzoeksorganisaties, dat deels wordt gefinancierd uit het eContentplus programma van de Europese Commissie.

In het rapport berichten we over de activiteiten die we tot nu toe hebben ondernomen en de concrete resultaten die we daarmee bereikt hebben. De rapportage is bedoeld voor geïnteresseerde partijen in het algemeen, en in het bijzonder voor organisaties die overwegen om zich aan te sluiten bij een digitale bibliotheek-initiatief. Een van de doelen van dit rapport is dan ook om partijen te informeren over de kansen en mogelijkheden die STERNA hen te bieden heeft als zij zich aan sluiten bij het netwerk en hun content zo voor een breder Europees publiek beschikbaar maken.

Download Jaarrapportage 1

 

Jaarrapportage 2: Het tweede jaarverslag van het STERNA project informeert geïnteresseerde partijen (met name erfgoedinstellingen en andere bronmateriaalbeherende organisaties) die overwegen zich aan te sluiten bij een digitaal bibliotheekinitiatief, over de activiteiten die zijn ondernomen tijdens het project en de resultaten die zijn geboekt in het tweede jaar. Een ander doel van het jaarverslag is de lezers op de hoogte te stellen van de mogelijkheden om zich aan te sluiten bij STERNA en zo hun bronmateriaal beschikbaar en toegankelijk te maken voor een breder Europees publiek.

Download Jaarrapportage 2

 

Leer meer over de voordelen die STERNA de gebruikers biedt:

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 

Leer hoe bronmateriaalbeherende organisaties voordeel kunnen halen uit STERNA:

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 

Alle videos zijn beschikbaar op het STERNA video kanaal.