Leden
STERNA brengt een netwerk van 13 organisaties uit 10 Europese landen samen, alsmede belangrijke technologische partijen. Dit betreft onderzoeks- en ontwikkelingsorganisaties, natuurhistorische musea en instellingen, private en publieke organisaties.

Archipelagos, Griekenland

ArchipelagosArchipelagos is een onafhankelijke, non-profit milieuorganisatie die zich richt op de biodiversiteit in en rondom de Egeïsche zee.

Lees meer...
 
DOPPS BirdLife Slovenië

DOPPSDOPPS BirdLife Slovenië is een non-profit private organisatie met als doelstelling de diversiteit van de vogelpopulatie in Slovenië te behouden en te promoten.

Lees meer...
 
Heritage Malta

Heritage MaltaHeritage Malta is als nationaal agentschap verantwoordelijk voor het beheren, promoten en behouden van cultuurhistorisch erfgoed op Malta.

Lees meer...
 
Hongaars Natuurhistorisch Museum

Hungarian Natural History MuseumHet Hongaars Natuurhistorisch Museum heeft vijf wetenschappelijke afdelingen en beheert meer dan tien miljoen natuurhistorische objecten.

Lees meer...
 
IJslands Instituut voor Natuurlijke Historie

Icelandic Institute of Natural HistoryHet IJslands Instituut voor Natuurlijke Historie is een overheidsorganisatie die verantwoordelijk is voor het onderzoek naar en het behoud van IJsland’s natuurlijke historie.

Lees meer...
 
Natuurhistorisch Museum gemeente Amaroussion, Griekenland

AmaroussionHet Natuurhistorisch Museum van de gemeente Amaroussion bezit een brede collectie van gebalsemde dieren. De voornaamste verantwoordelijkheden van het museum zijn wetenschappelijk onderzoek, educatie en bevordering van milieubewustzijn.

Lees meer...
 
Natuurhistorisch Museum van Luxemburg

Natural History Museum LuxembourgHet Natuurhistorisch Museum van Luxemburg beheert de natuurhistorische collectie van het land en doet aan onderzoek en publieke en educatieve activiteiten om het cultuurhistorisch erfgoed te behouden.

Lees meer...
 
NCB Naturalis, Nederland

Het Nederlands Centrum voor Biodiversiteit Naturalis bezit een zeer omvangrijke collectie zoölogische, paleontologische en geologische objecten.

Lees meer...
 
Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid
Netherlands Institute for Sound and VisionsHet Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid is één van de grootste audiovisuele archieven van Europa. Het beheert en ontsluit ongeveer 70 procent van het Nederlandse audiovisuele erfgoed.
Lees meer...
 
Koninklijk Museum voor Centraal Afrika, België
 Royal Museum for Central AfricaHet Koninklijk Museum voor Centraal Afrika is een toonaangevend onderzoeksinstituut en kenniscentrum dat zich richt op de biodiversiteit in Afrika ten zuiden van de Sahara, in het bijzonder Centraal Afrika.
Lees meer...
 
Salzburg Research, Oostenrijk

Salzburg ResearchSalzburg Research is de non-profit onderzoeksorganisatie van de deelstaat Salzburg, en houdt zich bezig met toegepast onderzoek op het terrein van informatie en communicatietechnologie.

Lees meer...
 
Teylers Museum, Nederland

Teylers MuseumHet Teylers Museum is het oudste museum van Nederland. Het bezit een uiteenlopende collectie variërend van tekeningen tot fossielen.

Lees meer...
 
Wildscreen/ARKive, Groot-Brittannië
ARKiveWildscreen is een in Groot-Brittannië gevestigde educatieve organisatie die wereldwijd werkt om de publieke belangstelling voor biodiversiteit en voor behoud van de natuur te vergroten aan de hand van beeldmateriaal.
Lees meer...
 
Trezorix, Nederland – technisch partner

TrezorixTrezorix is een ontwikkelaar van digitale kennisnetwerken. Voor het project realiseert Trezorix de STERNA-architectuur samen met Naturalis. Voor sommige delen van de infrastructuur wordt samengewerkt met Aduna.

Lees meer...
 
STERNA partners (leveranciers van bronmateriaal)

Birdpix, Nederland

http://www.birdpix.nl

Natuurhistorisch Museum Mainz, Duitsland

http://www.mainz.de/nhm

 

Stichting Xeno-canto voor Natuurgeluiden, Nederland

http://www.xeno-canto.org

 

Museon, Nederland

http://www.museon.nl

 

NABO - North Atlantic Biocultural Organisation, USA

http://www.nabohome.org