Tagok

A STERNA konzorciumot 10 európai ország 13 szervezete alkotja, köztük a fő technológiai partnerek. Ezek között vannak kutatási, fejlesztési szervezetek, természetrajzi múzeumok, nem kormányzati szervezetek és közintézmények.Archipelagos, Görögország

ArchipelagosAz Archipelagos egy független, nem profitorientált környezetvédelmi szervezet, mely főként az Égei-tenger tengeri és terresztris biodiverzitásával foglalkozik.

Bővebben...
 
DOPPS BirdLife Szlovénia

DOPPSA DOPPS Birdlife Szlovénia non-profit, nem kormányzati szervezet, melynek küldetése Szlovénia változatos madárvilágának megőrzése.

Bővebben...
 
Heritage Malta

Heritage MaltaA Heritage Malta egy nemzeti hivatal a kulturális örökség kezelésére és megőrzésére.

Bővebben...
 
Magyar Természettudományi Múzeum

Hungarian Natural History MuseumA Magyar Természettudományi Múzeum öt tudományos tárában több mint tízmillió a világ minden tájáról származó természetrajzi tárgyat őriznek.

Bővebben...
 
Izlandi Természettudományi Intézet

Icelandic Institute of Natural HistoryAz Izlandi Természetrajzi Intézet közintézmény, mely Izland természeti világát kutatja és monitorozza.

Bővebben...
 
Amaroussion Városi Természettudományi Múzeum, Görögország

AmaroussionAz Amaroussion Városi Természettudományi Múzeum állatgyűjteményeket őriz. Feladata a tudományos kutatás, az ismeretterjesztés és a környezettudatosságra nevelés.

Bővebben...
 
Luxemburgi Természettudományi Múzeum

Natural History Museum LuxembourgA Luxemburgi Természettudományi Múzeum a nemzeti természetrajzi gyűjtemények őrzője. Kutatási és oktatási programjaival járul hozzá a kulturális örökség megőrzéséhez.

Bővebben...
 
Naturalis, Hollandia

A Naturalis Hollandia nemzeti természettudományos múzeuma, ahol nagy zoológiai, paleontológiai és geológiai gyűjteményeket őriznek.

Bővebben...
 
Netherlands Institute of Sound and Vision, Hollandia

Netherlands Institute for Sound and VisionsA Netherlands Institute of Sound and Vision Európa egyik legnagyobb audiovizuális archívuma. Hollandia audiovizuális örökségének kb. 70%-át őrzik és szolgáltatják.

Bővebben...
 
Royal Museum for Central Africa, Belgium

 Royal Museum for Central AfricaA Royal Museum for Central Africa tudásközpont, a trópusi Afrika (különös tekintettel Közép-Afrikára) biodiverzitás-kutatásának vezető intézménye.

Bővebben...
 
Salzburg Research, Ausztria

Salzburg ResearchA Salzburg Research Salzburg tartomány non-profit kutatási szervezete. Fő profilja az alkalmazott kutatások az információs és kommunikációs technológiák területén.

Bővebben...
 
Teylers Museum, Hollandia

Teylers MuseumA Teylers Museum Hollandia legrégebben alapított nyilvános múzeuma, a művészeti alkotásoktól a fossziliákig változatos gyűjteményeket őriz.

Bővebben...
 
Wildscreen/ARKive, Egyesült Királyság

ARKiveA Wildscreen az Egyesült Királyságban működő oktatási alapítvány, melynek célja a nagyközönség biodiverzitáshoz és természetvédelemhez való viszonyulásának javítása képek és filmek segítségével.

Bővebben...
 
Trezorix, Hollandia – kiemelt partner

TrezorixA Trezorix digitális tudáshálózatok fejlesztésével foglalkozik. A projekt számára ők készítik a STERNA architektúrát a Naturalissal együtt. Az infrastruktúra egyes részeit az Adunaval közösen fejlesztik.

Bővebben...
 
További STERNA partnerek

Birdpix, Hollandia

http://www.birdpix.nl

Mainzi Természettudományi Múzeum, Németország

http://www.mainz.de/nhm

 

Xeno-canto Természeti Hangok Alapítványa, Hollandia

http://www.xeno-canto.org

 

Museon, Hollandia

http://www.museon.nl/en

 

NABO - North Atlantic  Biocultural Organisation, Amerikai Egyesült Államok

http://www.nabohome.org