Promociós anyag

Ismerkedjen meg a STERNA-val


STERNA szórólap 1. letöltése

STERNA szórólap 2. letöltése

A STERNA projekt bemutatása

 

Éves jelentések


1. éves jelentés:
Ez az első éves jelentése a STERNA projektnek, mely 13 európai kulturális örökséget őrző intézmény, multimédia-archívum, technológiai partner és kutatási szervezet digitális könyvtári kezdeményezése, melyet részben az Európai Bizottság finanszíroz az eContentplus programján keresztül.

Ebben a jelentésben tájékoztatni kívánjuk projektünk eddigi eredményeiről az érdeklődőket, különös tekintettel azokat a kulturális örökség- és tartalomszolgáltató intézményeket, melyek a digitális könyvtári kezdeményezéshez való csatlakozást fontolgatják. A jelentés másik célja, hogy az érdeklődő potenciális partnerek számára bemutassuk, hogy csatlakozásuk milyen előnyökkel jár, és hogyan tehetik tartalmaikat elérhetővé egy szélesebb európai közönség számára.

Az éves jelentés letöltése

 

2. éves jelentés: A STERNA 2. évi jelentése bemutatja az ebben az időszakban a projekt keretében végzett munkákat és eredményeket, különös tekintettel a kulturális örökség és tartalomszolgáltató szervezetekre, melyek kapcsolódni kívánnak a digitális könyvtári kezdeményezéshez. A jelentés másik célja, hogy tájékoztatást adjon azokról a lehetőségekről, amelyeket a STERNA tud nyújtani mindazok számára, akik a hálózathoz csatlakozva kívánják elérni a szélesebb európai közönséget.

Az 2. éves jelentés letöltése

 

Milyen előnyöket kínál a STERNA a felhasználóknak?

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 

 

Milyen előnyöket kínál a STERNA a tartalomszolgáltató szervezetek részére?

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 

 

Valamennyi videó letölthető a STERNA videócsatornáról.